• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Trendy luxe Fila Underwear herfst/winter 2001/2

Trendy luxe Fila Underwear herfst/winter 2001/2

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Luxe en sportiviteit.

Bij Fila Underwear gaan ze dit najaar samen. Gladde en glanzende materialen met optische effecten zorgen voor meer dynamiek in underwear. Luxe accessoires en een bijzondere snit maken deze collectie tot stijlvolle bodyfashion. Van slip tot beha en van short tot shirt, deze collectie biedt de beste underwear voor mannen en vrouwen.

Fila Underwear Woman Dames kijk! Goud & zilver, granaatrood & paars, aubergine & ivoor. Bij Fila regent het kleuren dit najaar. Up en down in mat en glans. De serie Grafitti is bodyart. Of eigenlijk weefkunst doordat matte en glanzende garens zodanig naast elkaar zijn verweven dat er een onregelmatig visgraatmotief ontstaat. Fila plaatste haar logo als accessoire en daardoor wordt Grafitti extra leuk. Op strings, slips en de tappant is een parelmoeren plaatje als 'knoopje' bevestigd. En op de beha's en de bijpassende top is deze accessoire met fijne metalen ringetjes aan de bandjes bevestigd. Grafitti is verkrijgbaar in aubergine, ivoor, paars/blauw en zwart.

Op het oog effen, in het echt niet. Door hele kleine blokjes is Optical optisch anders. De beha's hebben een mooi diep decolleté met een aparte nieuwe naadverwerking. De cups hebben namelijk een driehoekige belijning die perfect past bij de geometrische print. Deze special effects in combinatie met de kleuren goud/zwart, zilver/zwart of effen zwart, maakt deze serie een echte eyecatcher.

Ludieke relaxwear, in granaatrood, grijs of zwart. Dat is de serie Easy Way. Ook hier is het Fila-logo op speciale wijze verwerkt. Latex (dus transparante) inzetjes waarop het logo in reliëf is geseald, zijn bijvoorbeeld geplaatst tussen de cups van de beha's en aan de zijkant van de slips. Dit luikje biedt een blik op de huid eronder. En daardoor heeft Easy Way een sportieve en tegelijk sexy uitstraling.

Natuurlijk heeft Fila ieder seizoen een speciale uitvoering van enkele succesvolle doorlopende collecties. De anti-bacteriële serie Moving is deze winter naast wit, zwart en parelgrijs ook verkrijgbaar in een coole paars/blauwe tint. Een kleur die perfect aansluit op het sportieve karakter van deze innovatieve serie.

Lurexueuze lingerie? Lurex is feestelijk luxueus doordat deze serie bedrukt is met goud of zilver. Vierkante en hoekige figuren zijn in ausbrenner en druk gebruikt. De ausbrenner motieven zijn transparant en de geprinte zijn goud- of zilverkleurig. Door de combinatie van huidskleur, met rood/goud, zwart/goud of ivoor/zilver ontstaat altijd een persoonlijk spel van tinten.

Lurex biedt slips, strings en een bijpassende minitop met spannende ruglijn. Qua beha is er keus uit een beugel en een voorgevormde beha. De beugel heeft als extra verwisselbare bandjes. Eén van stof en één van latex met goud of zilverprint waardoor een glitter tattoo-effect ontstaat. Ook in glitter & glamour stijl zijn de shirts met bijpassende slips van Freewear Special. Deze comfortabele serie is speciaal voor de feestdagen uitgevoerd met een hippe zilveren ster, met rood/geel 'geverfde' omlijning. Het fila logo is onder de ster in glitter op de zwarte of witte basis geprint.

Fila Underwear Man Heren dress up! De nieuwe modellen van Fila verdrijven alle saaiheid! In de serie Natural zijn aardse elementen de basis. Voor de T-shirts met V-hals en korte of lange mouw met bijpassende slip, short of close-fit boxer is namelijk een bijzonder garen (Lempur)gebruikt, dat is gemaakt uit houtvezels. Met deze underwear kunnen mannen helemaal terug naar de natuur!

Bewegen mag. Dynamic is, zoals de naam al doet vermoeden, sportieve heren ondermode. De witte, zwarte, blauwe of grijs/mêlee slip, string en short zijn gemaakt van elastisch katoenen jersey. En dat geldt natuurlijk ook voor de bijpassende shirts met V-hals. Ze hebben korte of lange mouwen: dat is comfortabel!

Trendy is trendy in vorm en materiaalverwerking. De basis van deze serie in zwart of rood is glad en strak. De inzetten van ribbreisel met ruitoptiek zijn zodanig van vorm dat ze beweging uitstralen. Daardoor worden deze Trendy shirts, slips en shorts must have's voor dynamische mannen.

Sommige doorlopende herenseries worden dit najaar in een speciale kleur uitgebracht. Galgary special bijvoorbeeld, biedt shirts met zachte voering in wit, zwart, cashmere en grijs mêlee. Lekker warm in koude maanden. San Diego Special biedt als extra twee mooie mêlee uitvoeringen in blauw en grijs. En Microfibre Special, de serie die alles aankan doordat het materiaal Coolmax transpiratievocht perfect afvoert, is dit najaar ook verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en aubergine.

Vooruitstrevend feestelijke ondermode vinden mannen in de serie Avantgarde. Glanzend garen is naast mat garen geweven waardoor een ribeffect ontstaat. Verschillende slips, shorts en shirts zijn verkrijgbaar in brons, nachtblauw en zilvergrijs. En onder bijzondere lichtinval krijgt deze underwear een matallictouch.

Nog meer metallic is te vinden in Seamless Next. Een serie die de kracht van de rondgebreide Seamless serie combineert met trendy glanseffecten. Seamless Next biedt een short, slip en shirt in de hippe kleuren roodbruin en antraciet. Verzin het maar, want niets is te gek voor Fantasy. Na prints in vele soorten houdt Fila het dit jaar rustig op de shirts en shorts uit deze serie. Op de comfortabele katoenmix in rood of zwart is namelijk uitsluitend een zilveren glitterster met bijpassend logo geprint.

Prijs en verkrijgbaarheid Fila Underwear is verkrijgbaar bij de betere lingeriezaak. Prijzen Fila Woman: vanaf ƒ 24,-- voor slips en ƒ 45,-- voor beha's. Prijzen Fila Man: vanaf ƒ 25,-- voor slips en ƒ44,-- voor shirts.

verkoopinformatie tel: 035 - 698 03 15.

FILA