• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Trendstop SS19 Dames Accessoiretrends

Trendstop SS19 Dames Accessoiretrends

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het accessoireteam van Trendstop introduceert de nieuwste inspiraties en belangrijke thema’s die van invloed zullen zijn op de dames accessoiremarkt in voorjaar/zomer 2019 en de daaropvolgende seizoenen. Onze deskundige analyse voegt de laatste catwalkcollecties, mondiale beursevenementen en de essentiële looks van de first-adopters in de categorieën tassen, hoeden en sieraden, samen. Onze samengestelde accessoirerapporten en uitgebreide catwalk-, beurs en streetstylebeelden beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, en vormen daarmee de best mogelijke basis voor uw beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke accessoire items voor het SS19 seizoen. Randafwerkingen en details worden verheven door het gebruik van overdreven fashion-forward franjes in de Excessive Fringe Bag, terwijl in de Statement Sun Hat, het zomerse basisstuk in extreem grote uitvoeringen wordt uitgebracht. Bij Beaten Metal Forms wordt de langlopende utilitaire trend meer verfijnd in de categorie sieraden in SS19, terwijl industriële stukken verzacht worden door handarbeidtechnieken en subtiele glans.

Tassen - de Excessive Fringe Bag

Tassilhouetten worden verheven tot statement status met een nadruk op trendy details. Franjes worden extreem, met langere lengtes of dicht op elkaar uitgevoerde, ultrafijne draden die de naden van tassen of het hele oppervlak versieren voor een bedekt effect, terwijl primaire tinten een beetje kleur toevoegen aan met laser gesneden leer.

Hoeden - de Statement Sun Hat

De klassieke strooien zonnehoed wordt voor SS19 verheven met extragrote verhoudingen en extreem wijde randen. Ondiepe, gestructureerde bollen versterken de overdreven, slappe randen die om het hoofd buigen en plooien. Strakke, dichte weefsels en afgewerkte randen verlenen een formele uitstraling in tegenstelling tot de voorheen nonchalante look van zomerhoeden.

Sieraden - Beaten Metal Forms

Handarbeidtechnieken krijgen een modernistische draai met grote gehamerde metalen stukken in hedendaagse vorm. Folie-achtige vouwen en ruw gesneden randen introduceren een industrieel tintje aan gedempte zilver- en goudtinten met een zacht geborstelde afwerking.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het SS18 Key Accessories Directions rapport van Trendstop, met alle essentiële accessoirelooks uit de meest toonaangevende catwalkcollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Balenciaga Spring Summer 2018, London Street Style, Calvin Klein Spring Summer 2018, Missoni Spring Summer 2018, Valigi Spring Summer 2018, Jacquemus Spring Summer 2018, Celine Spring Summer 2018, Borg Spring Summer 2018, Paris Street Style.

Trendstop