• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Trends op het gebied van zakelijke herentassen

Trends op het gebied van zakelijke herentassen

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Herentassen, een business op zich

Herentassen, een item waar je wellicht niet als eerste aan denkt bij een toffe outfit. Toch kan een tas je outfit maken of breken. Daarom is het belangrijk ook hier aandacht aan te besteden, zeker in het geval van zakelijke herentassen.

Businessbags zijn daarom ook een heuze business. Verschillende stijlen, vormen en maten. Een leren herentas bagageonline heeft wel de voorkeur. Een leren tas straalt niet alleen klasse uit, maar heeft ook een chique gevoel en hoe langer gedragen hoe robuuster de look. Zelfs in leren herentassen zijn verschillende stijlen terug te vinden

Classic business

Kies bijvoorbeeld voor een klassieke leren herentas bagageonline. Een klassiek model in de vorm van een aktetas, maar dan met de looks van robuust leer. Deze tas draag je gemakkelijk in je hand met het korte hengsel. Laptop, papierwerk en wat losse items draag je gemakkelijk en stijlvol mee.

Casual smart

Casual smart is voor de heren die iets meer out of the box gekleed gaan. Spijkerbroek gecombineerd met een overhemd en gilet of een tweedelig pak met een paar sneakers. Voor de tas kun je denken aan verschillende kleuren, een kek model of aparte afwerking. Dat alles in combinatie met een meer casual kledinglook, maar wel met een zakelijke touch.

Casual relaxed

Voor de heren die niet elke dag in pak naar hun werk hoeven is een leren herentas bagageonline in dit thema een uitkomst. De tas is ontworpen voor zakelijk gebruik, maar het uiterlijk is alles behalve dat. Kies bijvoorbeeld voor een rugzak of crossbody bag in een frisse leersoort.

Bagageonline
Herentassen
Partner Content