Tommy Hilfiger lanceert nieuwe sportlijn Tommy Sport

Tommy Hilfiger introduceert Tommy Sport, een nieuwe sportlijn voor mannen en vrouwen. Het merk combineert het Amerikaanse ‘coole DNA van Tommy Hilfiger en de beste sport ontwerpen’ in de lijn, aldus het persbericht.

Tommy Sport heeft naast kleding ook schoenen en accessoires in het assortiment. De items zijn ontworpen met comfort op nummer één en zijn gemaakt van technische stoffen die onder andere waterwerend en ademend zijn. Iconische stukken uit het archief van Tommy Hilfiger worden gemoderniseerd met nieuwe stoffen. De collectie is beschikbaar in de winkels van Tommy Hilfiger en online op de website van het merk naast geselecteerde groothandels partners.

Active living is een manier van leven geworden en heeft de manier waarop we ons kleding veranderd. De volgende generatie zoekt ontwerpen die passen bij hun on-the-go levensstijl,” aldus Tommy Hilfiger in het persbericht. “Kleding moet deze trend volgen en we voldoen aan de vraag van consumenten met Tommy Sport dat een rauw randje introduceert in de categorie performance.”

Beeld: Tommy Hilfiger

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN