Tommy Hilfiger en Gigi Hadid zetten samenwerking voort

Model Gigi Hadid en ontwerper Tommy Hilfiger zullen nog een tijd met elkaar samenwerken, zo maakt het merk bekend in een persbericht. Hadid blijft nog voor zeker twee seizoenen betrokken bij het merk voor de TommyxGigi-collecties.

Hadid’s eerste collectie van Fall 2016 werd gelanceerd met een see now buy now-show. Haar tweede collectie, spring 2017, ligt op dit moment in de winkels. Deze collectie was eveneens direct na de catwalkshow verkrijgbaar dankzij het see now buy now-concept.

”Gigi is een bekende in de mode industrie en de ultieme Tommy Girl,” aldus Tommy Hilfiger, oprichter en ontwerper van het gelijknamige merk. “Haar positieve energie en coole en gemakkelijke stijl blijft aandacht trekken van mensen over de hele wereld. Ik vond het heerlijk om de TommyxGigi collecties met haar te ontwerpen en ik zie uit naar het voortzetten van onze samenwerking voor nog een jaar.”

“Het was een droom die uitkwam om samen te werken met Tommy Hilfiger, een merk waar ik oprecht van houd en al mijn hele leven fan van ben,” vult Gigi Hadid aan. “Samenwerken met Tommy is inspirerend geweest en een geweldige introductie in de wereld van design. We vonden het fantastisch om de collectie direct aan de fans te presenteren elk seizoen, het is een memorabele ervaring geweest die ik mocht delen met mijn volgers.”

Beeld: Tommy Hilfiger

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN