Tennislabel Vieux Jeu breidt collectie uit naar andere sporten

Het Belgische high-end tennismerk Vieux Jeu breidt uit. Het merk van Claudia Storm presenteert niet alleen een tenniscollectie, maar biedt ook kleding voor padel, hockey, yoga, en running, aldus het persbericht.

“Claudia Storme wil met Vieux Jeu een alternatief bieden voor sportkledij die stijl uit het oog verliest en uitsluitend op pragmatiek inzet,” aldus het bericht. “De collectie is voor vrouwen die klassiekers waarderen, maar iets unieks willen voor tijdens het sporten.” Om die reden wordt de collectie bijvoorbeeld ook in beperkte oplage gelanceerd.

Vieux Jeu staat bekend om de ‘modernistische snit, hoogwaardige esthetiek, finesse en kwaliteit’, aldus het bericht. In de collecties zijn hoogwaardige stoffen uit Italië te vinden en de producten worden geproduceerd in Portugal. “Tijdloze blikvangers met een easy-to-wear je ne sais quoi.” De collectie is geïnspireerd op jaren zeventig actrices Olivia Newton-John en Farrah Fawcett.

De collectie is onder andere verkrijgbaar bij A Suivre, Just Julia, Ferrer, Musthave en 100% Sisters. Ook op de webshop van vieuxjeu.be is de collectie beschikbaar.

Beeld: Vieux Jeu

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN