• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Tassenmerk Bagsac lanceert trend voor aankomende seizoenen

Tassenmerk Bagsac lanceert trend voor aankomende seizoenen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

"Materiaal is het nieuwe zwart"

Vandaag de dag kiezen vrouwen en ook steeds meer mannen voor een tas die in het verlengde ligt van wat ze willen uitstralen. Image, authenticiteit en onderscheid worden steeds belangrijker. Bagsac speelt hierop in door een luxueuze tassencollectie neer te zetten die tracht te voldoen aan deze wens. Diversiteit is het streven, want bij iedere smaak hoort een andere tas.

Het tassenmerk legt de nadruk op het gebruik van verrassende materialen, verscheidenheid in modellen en luxe details. De styliste van Bagsac ontwerpt steeds vaker vanuit materiaal. Hiermee kun je stellen dat anno 2008 niet de kleuren en applicaties de trend bepalen, maar dat juist het gebruik en afwisseling van de materialen een trend op zich is. "Materiaal vormt de basis van een tas en door hier de nadruk op te leggen ontstaat uiteindelijk een uitgesproken en gevarieerde collectie," aldus styliste Nanda Hofman.

Dit voorjaar brengt Bagsac tassen uitgevoerd in kunststof croco en slangenmateriaal, maar ook jacquard en lak spelen een grote rol. Evenals de metallics, die eerder te zien waren tijdens de wintercollectie 07/08, blijven terugkomen.

Niet alleen het materiaal heeft bij Bagsac de speciale aandacht, ook luxe details worden belangrijk geacht. Aan elke tas zit een in metaal uitgevoerde sleutelhanger. De 'zipper pullers', die bestaan uit het beeldmerk van Bagsac en andere metalen accessoires worden met zorg uitgezocht.

Een diverse collectie ontstaat mede door te spelen met verscheidenheid in modellen. Van clutches tot shoppers en van bowlingtassen tot totes. De grote modellen uit de collectie zijn voorzien van een laptop compartiment. Bagsac combineert zo op een geheel eigen wijze glamour met functionaliteit. Het tassenmerk levert bij elke tas een dustbag om de tas in te bewaren. Portemonnees worden verpakt in een luxe giftbox.

Bagsac