Supreme werkt samen met koffermerk Rimowa

De lijst van samenwerkingen van cultmerk Supreme wordt steeds langer. De nieuwste toevoeging op de lijst: koffermerk Rimowa. De twee merken zijn een samenwerking aangegaan voor een koffercollectie.

Supreme heeft de Topas Multiwheel koffer onder handen genomen in de maten van een carry-on en de grote variant. Op de rode en zwarte modellen is een gedeelte van het logo van Supreme te zien. Het ontwerp is volgens de herkenbare stijl van Supreme. Bij eerdere samenwerking, zoals bijvoorbeeld Louis Vuitton, was het logo van het merk ook al groot op verschillende ontwerpen te zien.

De beide maten koffers zijn vanaf 12 april te koop bij Supreme winkels in New York, Los Angeles, Londen en Parijs. Ze zullen vanaf die datum ook online te koop zijn bij Supreme, alleen de lancering in de Japanse Supreme-winkels laat nog twee dagen op zich wachten. In geselecteerde Rimowa winkels zal de carry-on koffer beschikbaar zijn vanaf 14 april. Deze maat zal ook bij luxe e-tailer 24sevres beschikbaar zijn. De carry-on zal 1600 dollar (1300 euro) gaan kosten en de grotere variant 1800 dollar (1450 euro).

Beeld: Rimowa

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN