• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Subsidie voor shopping routeplanner voor duurzame mode Cosh!

Subsidie voor shopping routeplanner voor duurzame mode Cosh!

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Cosh (conscious shopping made easy) heeft een bedrag van 15.000 euro ontvangen van de Stad Antwerpen. Zo meldt de Stad Antwerpen in een persbericht.

Het gaat om een subsidie waarmee het online platform verder uitgewerkt kan worden. “Antwerpen draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom stimuleren en ondersteunen we creatieve ideeën die met dat thema aan de slag gaan,” aldus Tom Meeuws van de Stad Antwerpen.

Cosh! Biedt een platform waar consumenten een routeplanner samen kunnen stellen voor shopadressen met duurzame mode. Er kan geselecteerd worden op stijl, kledingmaat, budget en duurzaamheidseisen. Ook geeft het platform informatie over de merken en welke ethische en ecologische inspanningen ze leveren.

Naast online is Cosh! ook offline te spotten. De retailers die meedoen zijn te herkennen aan de Cosh!-raamsticker. Een voorbijganger kan de qr-code op de sticker scannen en ziet daarmee in een oogopslag de duurzaamheidskenmerken van de merken in de winkel.

Geinteresseerde retailers die zich willen aansluiten bij Cosh! kunnen zich melden bij het bedrijf en shoppers die de lancering van de routeplanner niet willen missen kunnen zich inschrijven via de website.

Cosh
Duurzame mode
routeplanner