• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Steps presenteert collectie met kunstenares Petra Lunenburg

Steps presenteert collectie met kunstenares Petra Lunenburg

Door Yasmine Esser

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Na kunstenaar Dominic Brown was de beurt aan Petra Lunenburg om een collectie te maken voor Steps. De Nederlandse modeketen - inmiddels in Belgische handen - integreerde meerdere tekeningen van de illustrator in de collectie.

Lunenburg staat volgens Steps bekend om haar dynamische lijnenspel en sierlijke vrouwfiguren, opgebouwd uit strepen en vlekken. Steps gebruikte voor de nieuwe Wearable Art Collection vijf verschillende illustraties van de Nederlandse kunstenaar Lunenburg als digitale prints. Elke illustratie is gebruikt op meerdere items. De mini-collectie bestaat in totaal uit elf fashion-items: twee jurken, een tuniek, drie tops, een T-shirt, twee shawls, een canvas shopper en een clutch.

Vanaf donderdag 26 maart is de tweede Steps Wearable Art Collection verkrijgbaar in alle Steps filialen in Nederland en België en de Steps webshop.

Voor Steps is de samenwerking met kunstenaars een manier om aan bijzondere en unieke prints te komen. Steps wil zo de consument inspireren en ook jonge kunstenaars een podium geven. Wie na Lunenburg aan de beurt is, is nog niet bekend.

Petra Lunenburg
Steps