De British Fashion Council eert ontwerper Stella McCartney met een Special Recognition Award for Innovation. De ontwerper zal de prijs ontvangen tijdens de Fashion Awards op 4 december.

McCartney ontvangt de award voor haar toewijding aan materiaal innovatie en voor het gebruiken van haar invloed om milieuproblemen onder de aandacht te brengen. “Haar continue investering als een verantwoordelijk, authentiek en modern bedrijf is wat haar een van de meest gerespecteerde ontwerpers in de mode industrie maakt,” aldus de British Fashion Council in een persbericht.

“Ik ben ontzettend trots dat ik deze prijs ontvang. Waar ik nog het trotst op ben is dat dit een nieuwe award is binnen de Fashion Awards, een speciale erkenning voor innovatie. Ik hoop als eerste ontvanger, meer modehuizen te inspireren om te innoveren en op die manier deze award het meest prestigieus te maken, niet een eendagsvlieg,” aldus McCartney.

Stella McCartney maakt geen gebruik van dierlijke producten in haar ontwerpen en zet zich in voor het milieu. Met haar merk focust ze zich op duurzaamheid zonder een compromis te moeten sluiten voor haar luxe ontwerpen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN