Stella McCartney kleedde Justin Timberlake voor de Super Bowl

Stella McCartney begon in 2016 haar herenkledinglijn en sindsdien breidt de collectie alleen maar uit. Begin deze maand lanceerde de ontwerpster haar badmodecollectie voor heren. Nu genereert de ontwerpster opnieuw aandacht voor haar mannencollectie: voor Justin Timberlakes Super Bowl-optreden ontwierp McCartney de kleding.

Stella McCartney kleedde Justin Timberlake voor de Super Bowl

Door Justin Timberlake voor diens Super Bowl-optreden te kleden, genereerde McCartney in een klap een miljoenenpubliek. Het Amerikaanse sportevent werd door meer dan honderd miljoen kijkers bekeken.

De ontwerpen die Timberlake afgelopen zondag droeg waren geïnspireerd op Timberlakes aankomende ‘Man of the Woods’-album. Onderdeel van de outfit waren een (nep)lerenjas met franjes, een shirt van biologisch katoen met landschapskunstwerken van de Britse kunstenaar Martin Ridley en een broek in Prince of Wales-ruit en camouflagespetters (gemaakt van hergebruikte wol).

Het lijkt goed te gaan met het nog jonge mannenlabel van het Britse label. Begin deze maand lanceerde Stella McCartney haar zwemkledinglijn voor mannen, die ze samen met de Italiaanse textielfabrikant ISA SpA, onder een bredere onder- en badmodelicentie produceert.

Stella McCartney kleedde Justin Timberlake voor de Super Bowl

Ondanks deze groei gaat het gerucht dat luxegroep Kering (waartoe het merk behoort) zich gaat focussen op de grotere luxemerken en van de kleinere merken zoals Stella McCartney afstand doet. Dit gerucht is echter niet bevestigd door de groep noch door McCartney.

Beeld: Stella McCartney

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN