• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • State of Art official sponsor Mille Miglia 2007

State of Art official sponsor Mille Miglia 2007

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Mille Miglia, 's werelds meest ultieme klassieke auto evenement, heeft een Nederlandse sponsor. Door mannenmodemerk State of Art is een meerjarig contract gesloten met Dr. Constantino Franchi, directeur van Mille Miglia organisator MARVA SRL.

Als onderdeel van de overeenkomst heeft State of Art de exclusieve rechten verworven voor het ontwikkelen en op de markt brengen van een State of Art Limited Edition Mille Miglia collectie.

Een belangrijke rol bij de totstandkoming van deze overeenkomst is vervuld door Evert Louwman. De gepassioneerde automan, fervent Mille Miglia ganger en de grootste collectioneur van klassieke auto's (Louwman Collectie) heeft aangeboden de presentatie van deze Mille Miglia collectie te laten plaatsvinden in zijn Nationaal Automobiel Museum te Raamsdonkveer. Met haar geweldige ambiance en authentieke Mille Miglia auto's is een betere locatie nauwelijks denkbaar.

De datum (2e helft april 2007) van de collectiepresentatie wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Het hoeft nauwelijks betoog dat State of Art ingenomen is met deze deal. Drie auto's uit de State of Art Classic Porsche Collection zullen deelnemen aan de Mille Miglia 2007. Inmiddels staat vast dat in ieder geval Ben Pon, Gijs van Lennep en Harm Lagaay deze auto's zullen bemannen.

State of Art