• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Start CarrièreBeurs voor de Mode

Start CarrièreBeurs voor de Mode

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 16 oktober aaanstaande vindt in het World Fashion Centre Amsterdam de Carrièrebeurs voor de Mode plaats. Hét evenement voor werkzoekenden in de modebranche en professionals op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zij krijgen nu de kans om potentiële werkgevers persoonlijk te ontmoeten. De vacatures zijn uiteenlopend: van shopmanager en verkoper tot stylist of inkoper.

Tevens kan men deelnemen aan het congres dat in het teken staat van nieuwe manieren om personeel aan te trekken, personeel te behouden en personeel beter op te leiden. In de 10 interactieve workshops komen zaken aan de orde als: Hoe krijgen we meer professionals in de modebranche? Wat moet ik weten van de Arbo wetgeving? Hoe voorkom ik ziekteverzuim? Wat zijn opleidingsmogelijkheden voor winkelpersoneel? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatie? Het congres en de workshops zijn gericht op zowel medewerkers uit het MKB als grootwinkelbedrijven.

Op de beursvloer staan meer dan 60 bedrijven waar men terecht kan voor informatie omtrent dienstverlening op het gebied van arbo wetgeving, financieel advies, personeelsystemen en opleiding, maar waar men bij sommige modebedrijven ook direct aan tafel kan plaatsnemen voor een sollicitatiegesprek.

Tijdens de Carrièrebeurs zal ook een modeshow voor bedrijfskleding plaats vinden en een netwerk borrel. Bovendien zullen een aantal primeurs gelanceerd worden waarmee de mode professional zijn werk leuker en efficiënter kan maken. De openingstijden zijn van 9:30 tot 18:30, toegang is gratis na registratie

Carrierebeurs
carrierebeurs voor de mode
FashionUnited