• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Shades of the morning sky

Shades of the morning sky

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Een nieuw ontwerpers team ging voor Me and Mrs Jones op zoek naar authenticiteit. Met een voorliefde voor donkere kleuren als zwart, nachtblauw en donker groen in combinatie met henna tinten ontstond de nieuwe collectie. Winter 2006/07 is geïnspireerd op Tahiti en haar nachten, kleuren die zijn ontstaan uit de schaduw van de maan en de opkomende winterzon.

Garens bepalen de uitstraling van de collectie. Puur en een modieuze belijning met ronde halzen, v-halzen, vesten en wikkeltruien in hoogwaardige materialen als mohair, wol(optieken), metaal blends en viscose/lycra's. Ook verrassende mixen, technieken en kleurrijke jacquards bepalen de collectie.

Belangrijke stijlelementen zijn geknipte naden, gelaagdheden, borduursels en bloem dessins. Uniek geweven stoffen maken de collectie compleet.

Een collectie met een duidelijk nieuwe uitstraling voor de zelfbewuste vrouw, die aan leeftijd geen boodschap heeft, onderscheidend, vrouwelijk en modern. De kracht van creativiteit bepaald de combinatie voor ieder draagmoment.

Me and Mrs Jones