• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Sebago en Vier Antwerp werken samen voor capsule collectie

Sebago en Vier Antwerp werken samen voor capsule collectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Schoenenmerk Sebago slaat de handen ineen met Antwerpse boetiek Vier. De twee merken lanceren samen een streetwear capsulecollectie.

De samenwerking wordt beschreven als een ‘virtuoze, edgy synergie tussen beide werelden’. “Waar Sebago al meer dan zeventig jaar naam en faam vergaart mede door endorsement door de groten der aarden, wist Vier het in een mum van tijd te schoppen tot de favoriete shop van hedendaagse meesters als Raf Simons en Kendrick Lamar,” aldus het bericht.

De capsule collectie omvat twee schoenmodellen, een loafer en een lage laars. De loafer is voor de samenwerking bekleedt met een cheetapatroon, een knipoog naar de met dierenprints versierde muren van Vier Antwerp. De laars heeft een zebrapatroon gekregen. “Zo slagen Sebago en Vier erin een capsulecollectie te verbeelden die, zonder in te boeten aan eigenheid, een brug slaat tussen twee unieke beeldtalen en designcodes,” aldus het bericht.

De limited edition collectie is vanaf 23 januari verkrijgbaar bij de fysieke winkel van Vier en online op vierantwerp.com. Een paar schoenen uit de capsule collectie kost 240 euro.

Beeld: Sebago x Vier

Sebago
Vier Antwerp