Scotch & Soda lanceert schoenenlijn

Vanaf lente 2019 breidt Scotch & Soda zijn collectie uit met een schoenenlijn voor dames en heren. Het merk is hiervoor een samenwerking aangegaan met de Duitse distributeur HS Footwear. Dat heeft het Amsterdamse modemerk aan FashionUnited bevestigd.

“We zijn heel enthousiast over de samenwerking met HS Footwear. We hebben in het verleden al eenmalig een schoenencollectie geproduceerd, maar kozen er deze keer voor een externe partij dit te laten ontwikkelen, produceren en distribueren. We hebben net de eerste line plan binnen en het ziet er veelbelovend uit”, aldus een woordvoerder van Scotch & Soda aan FashionUnited.

Over aantallen wil het modebedrijf nog niets zeggen, wel laat de woordvoerder weten dat het een complete schoenencollectie wordt voor zowel dames als heren.

Het Amsterdamse modemerk en het Duitse HS Footwear GmbH, dochterbedrijf van Hamm Market Solutions GmbH & Co, zijn een langdurige licentie-overeenkomst aangegaan. HS Footwear produceert onder andere voor Gant Footwear, Tommy Hilfiger en Napapijri.

De dames- en herenschoenenlijn van Scotch & Soda zal in juni 2018 gepresenteerd worden. De collectie wordt verkocht via premium schoenenretailers, warenhuizen en andere officiële dealers. Over de prijzen van de schoenenlijn is nog niets bekendgemaakt.

Beeld:Scotch & Soda

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN