• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • ‘Schoenenkoningin’ Zeynep Dag start Business and Fashion Academy in Eindhoven

‘Schoenenkoningin’ Zeynep Dag start Business and Fashion Academy in Eindhoven

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Zeynep Dag, ontwerper en eigenaar van het luxe schoenenmerk Alzúarr, start met een Business and Fashion Academy in ‘designstad’ Eindhoven. Dit deelt Dag in een persbericht. De privéschool biedt jaaropleidingen, avondopleidingen en cursussen richting verschillende disciplines waaronder Fashion, E-commerce, Marketing en Social Media en Adobe.

Dag, die door de businessclub Etnische Zaken Vrouwen Nederland in november vorig jaar werd uitgeroepen tot etnische ondernemer van het jaar, dankt haar succes naar eigen zeggen aan haar mentaliteit, doorzettingsvermogen en discipline; drie eigenschappen die de toekomstige student van de BFA volgens het persbericht moet bezitten. 'Believe you can and you're halfway there', is dan ook de slogan voor de opleiding.

Zeynep Dag, oprichter luxe schoenenmerk Alzúarr, start mode-opleidingen op HBO-niveau

Dag introduceert naar eigen zeggen een ‘geheel nieuwe onderwijsstrategie’. De studenten leren volgens het persbericht alle kennis over de door hen gekozen opleiding of cursus om hierna zelf als professional het werkende leven in te gaan. Dag zet daarom verschillende professionals uit haar netwerk in om de student ‘zo breed mogelijk’ op te leiden.

De opleidingen worden aangeboden in de Nederlandse taal maar zijn volgens de website van de school internationaal georiënteerd. De opleidingen zijn op HBO-niveau.

De open dag van de particuliere opleiding Business and Fashion Academy vindt plaats op 13 april van 12.00 uur tot 17.00 uur in The Student Hotel in Eindhoven.

Beeld: Zeynep Dag via Alzúarr

Alzúarr
Business Fashion Academy
Zeynep Dag