• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Samenwerking Mac en Ungaro

Samenwerking Mac en Ungaro

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amerikaanse make-upmerk Mac gaat een exclusieve make-uplijn ontwikkelen voor het Franse modehuis Emanuel Ungaro. De nieuwe kleuren en producten zullen voor het eerst te zien zijn op de catwalk in oktober 2008, tijdens de Ungaroshow s/s 2009. Vanaf dat moment is de limited edition Mac/Ungaro te koop in alle Macwinkels wereldwijd, te herkennen aan een Ungaro-logo op de verpakkingen. De bezoekers van de shows hebben de make-up dan al in handen, want zij krijgen de producten na afloop van de show cadeau.

Er is nog niet veel bekend over wat Mac gaat doen voor Ungaro. "De ontwikkeling van de producten is net begonnen," laat een pr-medewerker van het Franse kledingconcern weten. Bekend is wel dat de lijn zal bestaan uit twaalf producten, die de nieuwe chef design van Ungaro, Esteban Cortazar, in nauwe samenwerking met make-upartiest Sharon Dowsett gaat ontwikkelen. Dowsett is als visagist wereldwijd bekend en werkte samen met bekende fotografen en modebladen.

Ungaro werkt al lange tijd samen met Mac, dat de visagie voor de shows van het label verzorgt. Maar dit is de eerste keer dat Mac speciaal voor Ungaro een lijn gaat uitbrengen. Wel heeft het merk eerder samengewerkt met Alexander McQueen en zetten beroemdheden zich samen met Mac in voor de strijd tegen aids.

MAC