Sportmerk Protest is samen met de stichting Fair Ground Foundation een project begonnen om fondsen te werven voor een sportontwikkelingsproject in Brazilië. Het 'Fair Riders'-project wil geld inzamelen door verrassende activiteiten te organiseren op verschillende evenementen in heel Nederland.

Tijdens die activiteiten kan iedereen voor EUR15,- lid worden van de Fair Riders. Leden ontvangen een goodiebag en maken kans op een volledig verzorgde surfreis naar het surf- en sportontwikkelingsproject Arca in de Braziliaanse plaats Fortaleza, een project dat zich inzet voor jongeren uit de achterbuurt.

Het totaalbedrag dat de acties opleveren wordt aan het eind van het seizoen verdubbeld door het 'Jeugd voor jeugd plan' van Wilde Ganzen, in samenwerking met stichting Todos.

Met het geld krijgen twee Braziliaanse jongens een opleiding tot surfinstructeur, wordt er surfmateriaal ingekocht voor de surfschool en ook zullen er activiteiten worden georganiseerd voor meisjes in de surfschool, gericht op sport en surfskills, het verbeteren van eigenwaarde, zelfrespect en andere sociale vaardigheden.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN