• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Protest 'Ontwerp je eigen t-shirt print'

Protest 'Ontwerp je eigen t-shirt print'

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Van 14 mei tot en met 30 juni organiseren Protest, SPORT 2000 en Sportpoint de actie 'Ontwerp je eigen t-shirt print'.

Uniek is dat de actie helemaal verloopt via de internetsite van Protest: www.protestboardwear.com

Naast de mountainbike stellen SPORT 2000 en Sportpoint waardecheques van 500 en 250 gulden beschikbaar. Eventueel neemt Protest het winnende t-shirt op in haar collectie.

Meedoen is eenvoudig Iedereen kan een print ontwerpen en creatief aan de slag door te surfen naar de speciale t-shirt actiepagina op www.protestboardwear.com en het tekenprogramma te downloaden. Daarna wordt het ontwerp opgeslagen als jpeg en kan het ontwerp als attachement via de actiepagina worden gemaild naar Protest.

Gratis wit t-shirt voor Protest klanten Tijdens de actieperiode staan alle sportspeciaalzaken van SPORT 2000 en Sportpoint in het teken van deze actie. In de winkels hangen posters en t-shirts waarop de actie is aangekondigd en op de toonbanken liggen flyers met meer informatie over deelname aan de actie. Ook hangen er t-shirts waarop de actie is aangekondigd en de genomineerde t-shirts. Bovendien ontvangen klanten die voor 100 gulden besteden aan Protest artikelen gratis een wit Protest t-shirt (zolang de voorraad strekt).

Designacademies en mail De actie wordt verder gecommuniceerd via posters op designacademies en een guerilla-mail. www.protestboardwear.com

Protest
Sport2000
sportpoint