• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Protest Boardwear presenteert 'The Arctic Challenge' foto competitie

Protest Boardwear presenteert 'The Arctic Challenge' foto competitie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Ook in 2008 is Protest weer hoofdsponsor van 'The Arctic Challenge" in Oslo, Noorwegen. De door snowboard legende Terje Håkonsen georganiseerde quarterpipe contest staat geheel in het teken van de pogingen van de deelnemers om met een sprong de magische grens van een 10 meter hoogte te bereiken.

Protest geeft een kunstzinnige draai aan het evenement door een fotocompetitie rond 'The Arctic Challenge' te organiseren. Alle fotografen die ooit bij het evenement foto's hebben gemaakt worden uitgenodigd om hun beste actie- en lifestyle foto in te zenden. De acht beste foto's zullen gedurende 'The Arctic Challenge' week getoond worden op verschillende locaties bij het evenement.

Uit deze foto's worden door een internationaal gerenommeerde jury twee winnaars gekozen. Een aantal bekende Europese street-artists gaan de foto's om toveren in echte 'pop-art' stukken in een speciaal atelier op het wedstrijd terrein.

Eén van de kunstenaars is Eelco van den Berg, die onlangs een D&AD Silver award nominatie voor zijn briljante werk ontvangen heeft. Meer over hem kan je vinden op: www.eelcovandenberg.com

Voor meer informatie over 'The Arctic Challenge' en de fotocompetitie kun je mailen naar info@protest.eu of een kijkje nemen op www.protest.eu

Protest