De 20 jarige Yannick de Jager is een bekend gezicht in de Nederlandse surfscene. Deze meervoudig Nederlands kampioen en surfer van het jaar bewijst ook steeds vaker dat hij op internationaal niveau uitstekende prestaties kan neerzetten. Yannick 'the Flying Dutchman' is een van de beste Nederlandse surfers ooit en wil zich op internationale wedstrijden steeds vaker in de kijker surfen.

Protest gelooft in het talent van Yannick en zijn passie voor de sport. Protest is dan ook erg trots om iemand van zijn kaliber in het surfteam te hebben. Door de ondersteuning van Protest kan Yannick zijn ambities in de WQS tour waar maken. Met de uitgebreide kennis en ervaring van Yannick in het surfen kan Protest de zomercollectie nog beter afstemmen op boardsporters.

Yannick de Jager; "Als Nederlandse surfer zie ik er erg naar uit om samen te werken met Protest. Het is een Nederlands bedrijf met hart voor de surfsport en geweldige mogelijkheden. Ik zie er naar uit om samen te groeien en een sterke positie te krijgen binnen Europa."

Eind oktober vertrekt Yannick samen met Renate Moerman naar Bali voor hun eerste Protest foto shoot. De internationale surf fotograaf Jason Childs zal de actiefotografie voor zijn rekening nemen en Ray Max gaat de hele trip voor Protest filmen.

Voor meer informatie over de Protest collectie, riders en events; kijk op www.protest.eu

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN