Protest is voor het tweede achtereenvolgende jaar main sponsor van The Oakley Arctic Challenge (TAC), dit weekend in Oslo, Noorwegen. De door snowboard legende Terje Håkonsen georganiseerde quarterpipe contest staat geheel van de pogingen van de deelnemers om met een sprong de magische grens van een 10 meter hoogte te bereiken. Alle internationale snowboardtoppers zijn aanwezig en er worden minimaal 10.000 mensen publiek verwacht. Protest voegt nog meer spektakel aan het evenement toe met een guerilla projectie actie, the Protest Arctic Photo Challenge en twee stands op het terrein zelf.

In de inmiddels befaamde Arctic Photo Challenge komen de beste snowboard fotografen, snowboarders en street artists samen om de beste TAC foto van de afgelopen jaren tot een kunstwerk te maken. De kunstwerken zijn overdag te zien in de TAC Art Gallery in een van de Protest festival tenten. 's Avonds worden de foto's en kunstwerken levensgroot geprojecteerd op de quarterpipe en allerlei plekken in Oslo.

De bezoekers van het evenement kunnen lekker loungen en gamen in de Protest Tipi tent en worden door de Protest crew langs de quarterpipe opgewarmd met warme choco. Kijk zelf live en mis niks van de TAC tijdens de live uitzendingen op www.freecaster.tv 21 februari vanaf 18:30 en 23 februari om 10:30. Voor meer informatie over 'The Oakley Arctic Challenge' kun kijken op kijkje nemen op www.thearcticchallenge.com

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN