Protest Boardwear heeft in Oslo tijdens 'the Oakley Arctic Challenge' (TAC) een veelbesproken fotocompetitie georganiseerd met prachtige resultaten. Gerenommeerde fotografen, street artists en snowboarders kwamen tijdens het evenement samen om terplekke enkele kunstwerken te maken.

Een internationale jury maakte voorafgaand aan het evenement een voorselectie van 4 actie foto's en 4 lifestyle foto's die de afgelopen jaren gemaakt werden gedurende de Arctic Challenge. Tijdens het evenement werd door vertegenwoordigers van internationale magazines (zoals Onboard en Transworld), Protest en de organisatie van the Arctic Challenge de foto van Ari Marcopolous uitgekozen als winnaar in de categorie lifestyle en de foto van Frode Sandbech in de categorie actie.

Terplekke werden de winnende foto's door street artist Eelco van den Berg en kunstenaar Duncan Jago bewerkt tot prachtige kunstwerken. Tijdens het eindfeest van the Arctic Challenge werden de resultaten getoond en de winnaars van de fotocompetitie beloond met prijzengeld van EUR 5000,-.

Voor meer informatie over de Protest collectie, riders en events; kijk op www.protest.eu 

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN