• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Professioneel vervolg FashionUnited Event voorjaar 2006

Professioneel vervolg FashionUnited Event voorjaar 2006

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In navolging op de succesvol verlopen tweede editie van het FashionUnited Event wordt op 10 april volgend jaar het FashionUnited Event 2006 gehouden, georganiseerd door professioneel beursorganisator Evensis Media te Amsterdam.

 

Het FashionUnited Event is hét vakevent voor modeprofessionals op facilitair gebied. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om in één dag geïnformeerd te worden over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a.: winkelinrichting, beveiliging, automatisering, verpakking, logistiek en personeel. Voor toeleveranciers is het FashionUnited Event de plaats bij uitstek om modeprofessionals te bereiken. Naast de vakinhoudelijke aspecten staan ook 'networking', sfeer en entertainment hoog in het vaandel.

Om tegemoet te komen aan de toenemende behoefte van bezoekers en standhouders aan een professionelere opzet van het evenement is besloten om een joint venture met Evensis Media te sluiten, onder de naam "FashionUnited Events". Evensis Media heeft ruim 13 jaar ervaring in het succesvol opzetten en uitbouwen van vakbeurzen en congressen (zie: www.evensis.nl

De vorige editie van het FashionUnited Event vond plaats in RAI Amsterdam. De komende editie vindt plaats op maandag 10 april 2006 in Amsterdam; de precieze locatie zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Event
FashionUnited Event