• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Positieve start WFC Beursplaza

Positieve start WFC Beursplaza

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De nieuwste aanwinst van het World Fashion Centre, WFC Beursplaza, is zondag officieel geopend door Laetitia Griffith, wethouder Economische Zaken van Amsterdam, en ontwerper Rodrigo Otazu.

Na toespraken van Edwin Denekamp, algemeen directeur van het WFC, Laetitia Griffith en Joop Lelieveld, directeur van bouwbedrijf Midreth, werd WFC Beursplaza onder toeziend oog van meer dan 500 gasten op knallende wijze geopend door Leatitia Griffith en Rodrigo Otazu, waarna iedereen van een spectaculaire show kon genieten.

Het einde van deze spectaculaire show was tevens het begin van Label Expo MEN - SUMMER 2006. Bijna 50 stands van diverse merken van binnen en buiten het World Fashion Centre presenteren hun nieuwste collecties op de nieuwe beursvloer. Gedurende de dag is er 2 maal een modeshow gepresenteerd, waar professionele modellen gelopen of gedanst de nieuwste collecties van diverse merken showen. De dag werd afgesloten met een fantastisch optreden van de complete Jan Rietmanband.

Reactie van Henk Havinga, directeur Mode/Textiel bij Intres: ' Het WFC heeft het goede voorbeeld van ondernemersschap gegeven. " De aanhouder wint" gaat hier voor meer dan 100% op.' Met deze nieuwe beurslocatie heeft de modebranche er een mooie nieuwe plaats bij waar men goed zaken kan doen. De centrale hal en de beurshallen zijn chique en modieus geworden en trekken het gehele WFC op een hoger plan.

WFC