• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Posh gaat door met denim

Posh gaat door met denim

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Victoria Beckham verleent haar naam aan een nieuwe denimlijn. Ditmaal betreft het haar eigen lifestylemerk DVB. De voormalige Spice Girl voegt denim toe aan het jonge merk dat deze maand zonnebrillen zal uitbrengen. Volgens de Londense entertainment en mediafirma 19 Entertainment Ltd, die het echtpaar Beckham vertegenwoordigt, heeft Victoria een productieovereenkomst gesloten met Western Glove Works die de collectie zal ontwikkelen en distribuëren.

"Victoria is een van de meest prominente liefhebbers van mode," zei Alan Einarson van Western Glove Works in een persbericht. Hij zal vicevoorzitter van sales voor DVB Denim worden. "Ze heeft een veilloos gevoel voor stijl, pasvorm en proporties dat leeftijd te boven gaat."

Beckham heeft al eerder commerciële ervaring en succes gehad met een denimlijn. Zes seizoenen lang werkte zij samen aan haar lijn voor het luxe denimmerk Rock & Republic. De samenwerking is maar net tot een einde gekomen. Ondertussen zal de nieuwe DVB denimcollectie, die uit spijkerbroeken, rokjes en shorts bestaat, in mei in een beperkt aantal winkel verschijnen. De globale distributie gaat in september van start. Ondertussen verschijnt de DVB zonnebrillencollectie deze maand nog in de exclusievere zaken als Harvey Nichols in Londen en Col ette in Parijs.

Beckham