• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Phink nieuwste Bestseller

Phink nieuwste Bestseller

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Er komt een nieuwe kledinglijn voor jonge meiden op de markt onder de naam 'Phink'. De lijn is bedoeld voor meisjes tussen de 10 en 16 jaar en zal internationaal verkocht gaan worden. Het nieuwe merk Phink komt uit de koker van het Deense kledingbedrijf Bestseller, dat zijn naam meer dan waar heeft gemaakt met succesvolle merken zoals Only, Jack&Jones, Veromoda, Tdk, Vila en Exit.

Phink heeft voor de komende winter vrolijke, veelkleurige truitjes, spijkerrokken en drawstring jeans in eigentijdse wassingen. Overeenkomstig de naam van het nieuwe merk is de kleur roze in verschillende nuances een graaggeziene tint. En laten we wel zijn, die kleur staat bijna iedereen goed. De collectie kenmerkt zich verder door used washed shirts, stoere prints, die gecombineerd kunnen worden met denim. "Burned" bruine kleuren, shirts met bloemprints en tunica's, die gedragen kunnen worden op ruige canvas broeken of driekwart pofbroeken. Daarnaast is er veel breigoed in mooie herfstkleuren: naast roze ook lila, afgewassen groen, army groen, bruin, crème en zwart.

Bestseller heeft laten weten dat Phink een aanvulling vormt op de bestaande kindercollectie van Exit Junior Girl en de Only-lijn, die vooral voor jonge vrouwen is. Kort gezegd, kleding voor diegenen die te groot zijn voor kindermerken, maar te klein voor de volwassenmerken. Phink brengt een hoog modische collectie voor meiden, die - op die leeftijd vaak voor het eerst - zelf willen bepalen wat ze aantrekken. Het nieuwe merk ligt vanaf komend najaar in de winkel en bovendien geeft Phink ter ere van de introductie leuke cadeautjes, zoals agenda's, lipgloss en tasjes, weg wanneer als je iets van het merk koopt.

Bestseller
phink