• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Perry Ellis record Q2

Perry Ellis record Q2

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amerikaanse Perry Ellis meldt een record van de totale opbrengst voor het tweede kwartaal. Q2 eindigde op 31 juli met een bedrag van 126,4 miljoen dollar. De winst steeg hiermee met bijna veertig procent. Vorig jaar noteerde de kledinggigant voor dezelfde periode nog geen 100 miljoen dollar. Een deel van de opbrenst vloeit voort uit royalties, ruim vijf miljoen dollar.

De groei in de opbrengst is voor een deel te danken aan de sterke groei van het bedrijf. Ook is de aankoop van Salant Corporation van groot belang geweest. Ongeveer 16,6 miljoen dollar komt voort uit de groothandelspraktijken en de zwemkledingindustrie. Dit aandeel groeide de afgelopen tijd met bijna dertig procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Het in Miami gestationeerde bedrijf meldt tot 31 juli voor de laatse zes maanden een netto inkomen van 5,5 miljoen dollar, een vermeerdering van bijna negentig procent, want het jaar daarvoor was de winst 2,6 miljoen dollar. De aandelen stegen met 0,19 dollarcent naar 0,59 dollarcent.

Perry Ellis