• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Perry Ellis ontwerpt voor Dockers

Perry Ellis ontwerpt voor Dockers

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het productie-, distributie- en licentiebedrijf voor dames-en herenkleding Perry Ellis International Inc. heeft een principe-akkoord aangekondigd met Levi Strauss & Co. Perry Ellis wordt verantwoordelijk voor de productie en distributie van de herenkleding van het merk Dockers. De lijn van buitenkleding voor mannen zal in Amerika en Mexico gedistribueerd worden. In juni 2006 wordt de lijn geleverd aan een select aantal winkels.

Perry Ellis verwacht niet dat de deal een effect zal hebben op de resultaten van fiscaal 2007, maar wel op de jaren daaropvolgend. Beide partijen hebben de afspraak voor distributie in principe gemaakt tot december 2009, met mogelijkheden tot verlenging tot december 2012. Voorzitter van Perry Ellis George Feldenkreis: "We zijn erg blij met de mogelijkheid de afdeling buitenkleding voor een van de beste modemerken te laten groeien en we zijn dan ook erg trots op onze samenwerking met Levi Strauss & Company. Dockers is een geweldig merk dat staat voor de Amerikaanse levenswijze. We zijn van plan gebruik te maken van de synergie in produktie-en verkoopprocessen van onze zwemkledinglijnen. Inkopers van zwemkleding kopen vaak tegelijkertijd buitenkleding."

Perry Ellis International Inc is een vooraanstaand productie-, distributie- en licentiebedrijf voor dames- en herenkleding, accessoires en parfums. De portfolio omvat merken als Perry Ellis, Jantzen, Cubavera, Munsingwear, John Henry, Original Penguin, Grand Slam en Natural. Ook heeft het bedrijf licenties in handen van Nike Swimwear, Ping en de PGA Tour golfkleding.

 

Dockers
Perry Ellis