• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Osborn ontwerpt voor Coolcat

Osborn ontwerpt voor Coolcat

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Judith Osborn gaat ontwerpen voor de winkelketen Cool Cat. Vanaf april ligt de Osborncollectie 'Judith Osborn Loves Cool Cat' in de filialen van de retailer. De kledinglijn voor Cool Cat is bedoeld voor de zomer en bevat onder meer broeken, rokjes, tops en T-shirts. In totaal zal de collectie bestaan uit zo'n zestig verschillende items.

Osborn had tot voor kort een eigen modebedrijf met de naam The Confection Company, maar dat werd eind vorig jaar failliet werd verklaard. Zij verwierf bekendheid met de humoristische leuzen op haar kledingstukken, zoals 'Catch of the Day', 'Waar rook is, is worst' en 'Make love not homework'. Enkele jaren geleden kwam haar bedrijf naar voren als het populairste merk onder jongeren tussen de 9 en 18 jaar in Nederland. Dankzij haar populariteit bij deze doelgroep trok ze de aandacht van Cool Cat. Directeur Ronald Kahn: "Cool Cat richt zich eveneens op jonge tieners. Het handschrift van Judith Osborn past goed bij het bedrijf." Als de lijn een succes blijkt, is het de bedoeling dat de samenwerking wordt voortgezet.

Judith Osborn ontwierp behalve de kleding voor haar eigen bedrijf ook voor de creditcardmaatschappij American Express en organisaties als Pink Ribbon. Ook ontwierp ze vorig jaar een schoenenlijn voor de winkelketen Sacha.

CoolCat
Judith Osborn