• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Opening Protest outlet in Roosendaal

Opening Protest outlet in Roosendaal

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In navolging van de board store in Maastricht op 27 oktober, heeft Protest op woensdag 1 november een outlet in Roosendaal geopend. In de 16000 m2 grote Rosada Factory Outlet heeft Protest een eigen board store outlet van 130m2 waar zij haar oude collecties en monsterartikelen tegen sterk gereduceerde prijzen verkoopt.

Protest boardwear bestaat sinds 1993 en verkoopt inmiddels al in 30 landen in en om Europa. Protest onderscheidt zich in de boardwear markt door trendy maar tegelijkertijd technische board- en streetwear te brengen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De collectie is verdeeld in mannen, vrouwen en kids vanaf maat 104.

De Protest board store outlet is op een zelfde soort manier ingericht als de boardstores in Utrecht en Maastricht. De winkel is trendy en toont hightech elementen maar is vooral ook sfeervol.

De Rosada Factory Outlet bestaat uit 80 winkels en biedt hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires van nationale en internationale merken tegen interessante prijzen. Door de centrale ligging van het outlet centre aan het knooppunt van de A17 en A58 worden ook veel bezoekers uit België verwacht. Grote steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen op minder dan 60 kilometer afstand.

De Protest board store outlet is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie over Protest: www.protest.eu

Protest