• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Ontdek de nieuwkomers van de HEYDUDE SS25 collectie

Ontdek de nieuwkomers van de HEYDUDE SS25 collectie

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Credits: HEYDUDE

Met trots presenteert Hooijer Footwear de nieuwste HEYDUDE collectie voor het seizoen SS25! Maak kennis met de frisse ontwerpen, waaronder de stijlvolle Wendy en Wally modellen, de comeback van de populaire Wally en Mikka Braided, een elegante Wendy in espadrille stijl, en een breed scala aan modieuze trainers. Deze collectie, geïnspireerd door de laatste trends, biedt voor ieder wat wils.

Credits: HEYDUDE

HEYDUDE staat bekend om zijn lichtgewicht, gemakkelijk aan te trekken, wasbare, flexibele en uiterst comfortabele schoenen. De collectie is veelzijdig en past perfect bij elke doelgroep. Of klanten nu op vakantie gaan, een zonnig muziekfestival bezoeken, of gewoon op zoek zijn naar comfortabele en trendy schoenen voor dagelijks gebruik, met HEYDUDE maakt men altijd de juiste keuze.

De SS25 collectie van HEYDUDE biedt een breed scala aan modellen en kleuren, van subtiele tinten tot levendige kleuren die elke outfit compleet maken. De schoenen van HEYDUDE zijn ontworpen om mee te gaan in elk avontuur, zonder concessies te doen aan comfort of stijl.

Credits: HEYDUDE

De accountmanagers staan klaar om kopers en winkeliers te verwelkomen op een van de beurzen of in de showrooms. Met steun van de HEYDUDE marketingafdeling kunnen winkeliers geholpen worden bij het opzetten van een effectieve en aantrekkelijke campagne, zodat klanten de nieuwe collectie van HEYDUDE niet kunnen weerstaan.

Geïnteresseerd in het toevoegen van de veelzijdige en modieuze HEYDUDE collectie aan het assortiment voor SS25? Maak vandaag nog een afspraak met een van de accountmanagers en ontdek de mogelijkheden om samen een succes te maken van het nieuwe seizoen.

¨HEYDUDE, ben jij ook bijna good to go-to?¨

OVER HOOIJER FOOTWEAR GROUP
Lees meer over Hooijer Footwear Group of de bedrijfspagina
Heydude
Hooijer Footwear Group
SS25