• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Online shop voor BB+++

Online shop voor BB+++

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Buisjes en Beugels, kortweg BB+++, lanceert volgende maand een webshop voor consumenten. "Ik krijg regelmatig mailtjes van mensen die kleding willen bestellen. Bovendien is er niet één winkel in Nederland die de volledige collectie verkoopt," zegt Kellie Smits, het creatieve brein achter het merk. "De oprichting van een eigen online shop is dus een logische stap. Eigenlijk stom dat ik het niet eerder heb gedaan."

Het merk Buisjes en Beugels is een alternatief voor de voorspelbare, suikerzoete kindermode die de markt domineert. Smits, opgeleid tot beeldend kunstenaar, heeft een kindermerk voor designliefhebbers ontwikkeld. Volgens de jury van de Kek Award, die Smits in 2006 won, is het 'een merk met allure door de haute couture stoffen'. Smits maakt haar collecties vooral van restpartijen stof. Vijf verschillende ruitjes kunnen zo bijvoorbeeld leiden tot de productie van één broek.

In de online shop gaat BB+++ restvoorraad verkopen, hoewel die nooit heel groot wordt vanwege de relatief kleine productieaantallen van het merk. Ook worden hier de gelimiteerde, genummerde, items verkocht. Maar het is vooral bedoeld om de complete collectie aan te bieden. De webshop is voor conusmenten en binnen- en buitenland en gaat op 15 september open. Voor de operationele kant van online winkel heeft Smits een extra kracht ingehuurd.

buisjes beugels