• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Onderzoek automatisering, internet en e-commerce

Onderzoek automatisering, internet en e-commerce

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

ICT heeft in de afgelopen jaren ons aller manier van zaken doen veranderd en zeker binnen de modebranche biedt onder andere internet vele nieuwe kansen. Communicatielijnen worden korter, waardoor u sneller en efficiënter kunt werken met zowel consumenten als leveranciers, tevens kunt gemakkelijk kosten besparen in uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Om beter en concreter inzicht te krijgen in de stand van zaken rond internet en automatisering binnen de branche, hebben Modeportaal.nl en Modint Business een onderzoek gestart onder leveranciers én detaillisten. Juist waar beiden elkaar ook in hun automatisering tegenkomen doen zich snelle ontwikkelingen voor. E-commerce doet zijn intrede in onze branche.

Aan de hand van de resultaten zullen wij beter inzicht hebben in uw ICT vraagstukken en brancheprojecten kunnen starten en begeleiden, om zo de koppeling tussen groothandel en detailhandel te helpen optimaliseren. Denkt u aan pilot-projecten rond elektronisch zakendoen, cursussen, contacten met software leveranciers rond de functionele eisen die aan pakketten gesteld worden, best practice in de bouw van websites etcetra. Hoe meer u en wij weten over de richting waarin de branche zich beweegt, hoe meer houvast u zelf ook heeft in de ontwikkeling van uw ICT strategie.

Wij hopen dat u de moeite neemt om het vier pagina's tellende onderzoek in te vullen (indien u geen enquete toegestuurd heeft gekregen, sturen wij u die op uw verzoek graag toe). De algemene resultaten van dit onderzoek ontvangt u op verzoek in oktober 2001. Indien u vragen heeft horen of lezen wij die graag. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Contactpersoon: Lennard Minderhoud Tel: 033 4558223 http://www.modeportaal.nl Email: Lennard@modeportaal.nl

E-commerce
eBusiness
FashionUnited
FashionUnited eBusiness
ICT
modeportaal