• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nike lanceert nieuwe app in zes Europese landen

Nike lanceert nieuwe app in zes Europese landen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Nike heeft zijn nieuwe app ‘Nike’ gelanceerd in zes extra landen. De app is beschikbaar voor iOS en Android gebruikers in Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Nederland en is bedoeld voor leden met een Nike Plus Membership. Met de app kunnen consumenten exclusieve items shoppen, de nieuwste sneaker trends bekijken, producten reserveren, aanwezig zijn bij evenementen en product specialisten contacten.

De app biedt daarnaast toegang tot exclusieve product verslagen en trainingsschema’s van topatleten kunnen ook bekeken worden. Producten via de app bestellen heeft ook z’n voordelen; de verzending is dan namelijk gratis. Terwijl via de Nike website nog wel een vergoeding wordt gevraagd.

Daarnaast biedt de Nike app exclusieve voordelen voor sommige gebruikers, afhankelijk van hun stad. Zo kunnen gebruikers in Londen tijdens een voetbalwedstrijd toegang krijgen tot de top voetbalclubs van de stad. Leden in Parijs kunnen styling tips krijgen van bekende redacteuren, in Berlijn kun je een gereserveerd product krijgen en de voetballers in Amsterdam kunnen gratis een custom made shirt laten borduren.

De nieuwe Nike app sluit aan bij de vele eerder uitgebrachte Nike apps waaronder Nike + Training Club, Nike + Run Club, Nike + Fuel en Nike + Move.

Beeld: Nike

Nike
Nike App