Afgelopen week heeft Protest Boardwear de nieuwe website voor de aankomende winter gelanceerd. De inspiratie voor de website komt van hetzelfde thema als de nieuwe Protest wintercollectie; "Tailor Made Boardwear". Dit is terug te zien in de klassieke uitstraling met aandacht voor grafische details maar toch uiterst functioneel en innovatief.

Nieuw dit jaar is de zeer uitgebreide collectiepagina met een duidelijke uitleg van alle features van de technische kleding. De kleding is in een overzichtelijke webomgeving te bekijken en vervolgens kan met de dealer button bepaald worden waar de Protest collectie te verkrijgen is. Op het news en events gedeelte worden met regelmatig updates geplaatst over nationale en internationale evenementen, de prestaties en reizen van de teamriders en acties boardsport scholen die door Protest ondersteund worden.

Kortom; voor een compleet overzicht van de collectie, de laatste nieuwtjes over de teamriders, de vetste events, filmpjes, foto's, en allerlei andere coolstuff kijk je op www.protest.eu

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN