• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuwe bodywear collectie Puma en Schiesser

Nieuwe bodywear collectie Puma en Schiesser

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Afgelopen woensdag werd bekend dat Puma en Schiesser hun krachten gaan bundelen: ze lanceren eind 2003 een nieuwe bodywear collectie. De twee sloten een meerjarig contract. Een nieuwe uitdaging voor Puma, die met deze stap een onbekende weg inslaat.

Schiesser, bekend geworden als ondergoedfabrikant, opereert op dit moment in twintig landen, en werkt samen met bedrijven als Hugo Boss en Mexx. De directeur van Puma, Jochen Zeitz, zei erg blij te zijn met de deal. "Op deze manier kunnen we het merk Puma meer naamsbekendheid geven doordat we een nieuwe markt gaan aanboren", zei hij in een interview. Ook de manager van Schiesser heeft veel vertrouwen in het plan, dat volgens hem "veel potentieel heeft".

De nieuwe kledinglijn voor mannen en vrouwen ligt vanaf eind 2003 in winkels in Europa. De collectie combineert functionaliteit, innovatieve ontwerpen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. En, niet onbelangrijk, de kleding belooft erg trendy en stijlvol te zijn. De Bodywear collectie is verdeeld in drie categorieen: "Daily", "Action" en "Naughty".

Bodyfashion