• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuwe aanwinst binnenstad Breda!

Nieuwe aanwinst binnenstad Breda!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

ingezonden mededeling

Vanilia, het succesvolle dameskledingmerk van eigen bodem, heeft onlangs een nieuwe Shop geopend aan de Veemarktstraat in Breda. Het interieur herbergt een spannende mix van oud en nieuw, klassieke architectuur met moderne elementen.

In het pand dat uit de 19e eeuw stamt waren voorheen twee winkels gehuisvest. Vanilia heeft de oude ruimte weer zoveel mogelijk in ere te hersteld. Zo is de muur van de kerk die aan de shop grenst in zicht gebracht en is er een tussenvloer weggehaald om het authentieke balkenplafond zichtbaar te maken.

Naast de architectuur bestaat ook de inrichting uit een fraaie combinatie van klassiek en modern. Het gebruik van RVS en spiegels gaat samen met pr achtige 19 e eeuwse kroonluchters. De details van het interieur, het visgraatparket en de oude marmeren vloer, zorgen voor een bijzondere en chique uitstraling.

Dezelfde uitstraling is ook terug te vinden in de collecties van Vanilia. Col lecties die zich richten op de moderne vrouw met oog voor detail en kwaliteit. Noem het de Vanilia touch; de mogelijkheid tot het creëren van je eigen stijl door de unieke mix van labels.

Info: Vanilia Breda, veemarktstraat 7, 4811 ZB, Breda. Tel: 076-5319989 of www.vanilia.com

N.B. Het hoofdkantoor van Vanilia is gevestigd in Amsterdam Sloterdijk. Vanilia heeft shops in: Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Bergen, Breda, Den Haag, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoorn, Maastricht, Rotterdam en Utrecht

Vanilia