• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuw Zeeuws meisje in sexy outfit

Nieuw Zeeuws meisje in sexy outfit

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Omdat het oude Zeeuws Meisje al een tijdje een Zeeuwse vrouw is, ging Unilever op zoek naar een jonge opvolgster. Uit vijftien kanshebbers is de negentienjarige Anna Dieleman gekozen tot het nieuwe Zeeuws Meisje. Met een eigentijdse outfit, gaat het Zeeuws Meisje met haar tijd mee.

Tijdens de presentatie van het nieuwe Zeeuws Meisje droeg Dieleman een jurkje gemaakt van rood en blauw boerenbont met een vetersluiting aan de zijkant. Volgens Jeroen Rook van Unilever was Dieleman het meest geschikte Zeeuws Meisje vanwege haar spontane en echt Zeeuwse uitstraling.

Het oude Zeeuws Meisje, de 44-jarige Elma Petter-van den Berge, koos samen met een jury de winnaar uit de deelnemers. Als extra prijs kreeg Dieleman haar gewicht in eurocenten uitgekeerd. Per kilo lichaamsgewicht kreeg de winnares 250 eurocent, wat neerkwam op een totaalbedrag van 140 euro.

Voorwaarde om in aanmerking te kunnen komen voor uitverkiezing tot Zeeuws Meisje was een leeftijd tussen de 15 en de 25 jaar. Natuurlijk moesten de kandidaten ook een band hebben met Zeeland en met een Zeeuwse tongval kunnen praten. Volgens Unilever blijft de traditionele boodschap van Zeeuws Meisje ook in deze tijd relevant: Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

advertenties
reclamecampagne
Unilever