• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuw creatief directeur Samsonite

Nieuw creatief directeur Samsonite

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Samsonite heeft Quentin Mackay tot creatief directeur benoemd. Als drijvende creatieve kracht achter het merk, wil hij Samsonite blijven vernieuwen door zijn eigen stijl te combineren met de nieuwste designtechnologieën, zo meldt het persbericht.

 

CEO Marcello Bottoli, die van Louis Vuitton afkomstig is, koos voor Mackay om de onderneming een nieuwe impuls en creatieve dynamiek te geven. "Quentin Mackay zal zijn energie en visie gebruiken om voor Samsonite collecties te lanceren die gebaseerd zijn op de waarden van het merk: technologische kennis en deskundigheid, vertrouwen, kwaliteit en functionaliteit, gecombineerd met een modieus en trendy uiterlijk."

De nieuwe creatief directeur had altijd al een passie voor design en maakte op jeugdige leeftijd zijn eigen accessoires en kleren. Hij studeerde af aan het St Martin's College in Londen als ontwerper in herenkleding en werkte als artistiek directeur Accessoires voor Loewe. Sinds 2002 werkte hij als artistiek directeur bij Tanner Krolle en slaagde erin dit Engelse merk binnen korte tijd terug op de kaart te zetten als hip en succesvol in accessoires.


Samsonite