• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuw babymerk: Eeni meeni miini moh

Nieuw babymerk: Eeni meeni miini moh

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Australische kindermerk 'Eeni meeni miini moh' komt beschikbaar op de Nederlandse markt. AW Company in Oosterhout heeft de rechten verworven voor distributie van het merk in heel Europa. "Daarvoor hebben we heel veel moeite moeten doen," vertelt Monique Hekkert, eigenaar van AW Company. "We hebben veel gemaild en gesproken, maar pas toen de eigenaren van het merk onze showroom hadden gezien, was het rond."

 

Hekkert ontdekte het merk toen ze in een Australisch vakblad las dat het de Australian Fashion and Design Award 2006 had gewonnen. Ze was meteen verkocht: "Het is een hoogsegmentmerk met neutrale en tijdloze kleding. Zoiets hadden we in Nederland nog niet," legt ze uit.

In Australië bestaat het merk al acht jaar. De collecties zijn blijvend, maar worden af en toe aangevuld met nieuwe items. De totale collectie bestrijkt de markt voor kinderen in de leeftijdscategorieën van nul tot twaalf jaar.

In Nederland gaat de verkoop aan detaillisten volgende week officieel van start. De babylijn 'Pure' is direct verkrijgbaar. De uitlevering van 'Essentials', de lijn voor drie- tot vierjarigen, begint in juli. BehalveEeni meeni miini moh voert AW Company ook een eigen label, AnotherWorld.

eeni meeni mini moh