• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Niet te onderschatten het effect van een goede panty

Niet te onderschatten het effect van een goede panty

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beenmodemerk Marcmarcs vertelt waarom

Tot ziens blote benen! Het pantyseizoen is weer begonnen, zeker met de feestdagen in zicht. Het moment om er op je best uit te zien. Dit najaar zijn rokjes weer helemaal in, maar feestelijke jurken zijn ook nooit ver weg. Onderschat echter het effect van een panty niet. Van basic panty’s tot panty’s met lurex of de trend dit najaar, panty’s met patroon. Ook wel de fantasiepanty genoemd. Een mooie luxepanty van Marcmarcs maakt jouw look compleet.

Patronen & glitters

De panty’s van Marcmarcs voegen warmte toe en maken je look af. Denk ook aan de corrigerende panty voor een gestroomlijnd figuur, een goede basic panty en de panty met patroon. Panty’s met patroon zie je terug in de collectie met verschillende grafische vormen zoals lijnen, stippen en ruitjes. Maar ook iets gewaagder met dierenprints zoals luipaard en zebra. Upgrade je outfit met een mooie panty en combineer ze met pumps of boots. Voor een extra feestelijke look ga je voor glitters. Daar is dit seizoen veel variatie in, van heel subtiel tot echte blikvangers.

Perfecte panty

Hoe kies je nu de juiste panty? Ongeacht de stijl, is één ding heel belangrijk: de maatvoering. Een veel gemaakte fout is dat de maat gekozen wordt aan de hand van de beenlengte en niet van de confectiemaat. Let daarom goed op de maattabel wanneer je een panty koopt. Ook de kwaliteit en het comfort van de panty zijn van belang. Naast de uitstraling bepalen deze kenmerken ook het draagcomfort en de levensduur. De panty’s van Marcmarcs zijn van hoge kwaliteit en betaalbaar. Echte Italiaanse ambacht. Het comfort is optimaal, omdat ze van teen tot taille uit één geheel bestaan, een platte naad hebben en een versterkt teenstuk. Daarnaast zijn er tal van extra mogelijkheden, denk hierbij aan een brede comfortband, ladderstop en correctie.

Lees meer over Marcmarcs op de merkpagina: fashionunited.com/companies/marcmarcs

beenmode
MarcMarcs
Partner Content