• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nederlandse OU. Boutique Stories lanceert eigen collectie

Nederlandse OU. Boutique Stories lanceert eigen collectie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ou. Boutique Stories gaat een stap verder. Het bedrijf met vier winkels verspreid in de Randstad lanceert een eigen collectie. Dit meldt OU. Boutique Stories in een persbericht.

“Met inmiddels acht jaar ervaring in de modebranche, vier eigen winkels en een succesvol e-commerce platform, was het ontwikkelen van een eigen lijn een logische vervolgstap,” aldus het persbericht. De collectie wordt exclusief bij de OU. Boutiques Stories in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam verkocht worden vanaf 3 april. Online verschijnt de collectie al op 28 maart. Mede-oprichter Valerie van der Meer in het persbericht: “A poolside story [de naam van de eerste collectie, red.] biedt alle ingrediënten om deze zomer jouw eigen kleurrijke poolside story te creëren. Het motto van OU. luidt dan ook ‘A good story starts with a great outfit’.”

De collectie bestaat uit twaalf stijlen met bijpassende schoenen en accessoires. De kleding wordt geproduceerd in Italië en de schoenen in Spanje en Portugal. De collectie is geïnspireerd door het boek ‘Poolside with Slim Aarons’ waarin de outfits simpel, vrouwelijk, vrolijk en stijlvol waren. De collectie bestaat dan ook uit kleurrijke strepen, ruiten, polkadots en bloemenprints in onder andere groen, geel, rood en lila. De prijzen variëren van 24,95 voor een bandeau hoofdband tot 199 euro voor de gestreepte midi-jurk. Wanneer een item uit de collectie wordt aangeschaft ontvangt de koper een speciaal ‘poolside story’ geschreven door Linda Samplonius.

Beeld: Ou. Boutique Stories

ou. Boutique stories