• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • NCR kiest Specialist Retail Systems (SRS) als nieuwe Nederlandse partner voor hun kassa-software

NCR kiest Specialist Retail Systems (SRS) als nieuwe Nederlandse partner voor hun kassa-software

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

"NCR marktleider in kassa-systemen, mede dankzij gespecialiseerde locale partners"

Ter gelegenheid van de contract-ondertekening tussen SRS en NCR heeft Giovanni Bandi, vice-president Sales van de Retail Solutions divisie voor o.a. Europa, zijn visie gegeven op de ontwikkelingen in de Nederlandse detailhandel. Volgens Bandi loopt Nederland voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, zoals de zelfbedieningskassa, en is het noodzaak de kassa-handelingen te vereenvoudigen en klantvriendelijker te maken, omdat goed personeel steeds schaarser wordt.

NCR de hardware, SRS de software. NCR is een wereldwijd opererende 'speler', met name gespecialiseerd in detailhandels-automatisering, zoals point-of-sale systemen, touch-screen informatiezuilen, electronische schaplabels en zelfbedieningskassa's. Het motto is: "Hightech oplossingen, op klantvriendelijke basis". SRS is in 25 jaar uitgegroeid tot een Europese software-specialist, dus daar waar het gaat om "alles achter de kassa".

Grote stijging van orders voor NCR Er is duidelijk sprake van een inhaalvraag, na de investeringsstop in de USA ten gevolge van 11 september 2001 en de effecten daarvan in Europa, volgens Bandi. De omzet zal fors toenemen, zelfs boven de doelstellingen. Bandi stelt, dat deze gunstige ontwikkeling mede te danken is aan hun gespecialiseerde locale

partners. Vandaar de keuze voor SRS voor de Nederlandse markt. Bandi is positief over de typisch Nederlandse pro-actieve instelling van de SRS specialisten. SRS verstaat de detaillist als geen ander, naar zijn mening.

Ervaring in kassa-oplossingen essentieel Willem Koster geeft als directeur van SRS aan, dat nogal wat concurrenten de laatste tijd zijn ''omgevallen'' of op een andere manier van het toneel zijn verdwenen. SRS is nu één van de weinigen, die een compleet pakket aanbiedt en tegelijk de aftersales kan garanderen, mede dankzij meer dan 25 jaar detailhandelssoftware-ervaring. De combinatie NCR en SRS biedt de detailhandel een grote mate van zekerheid en stabiliteit, naar de mening van beide partners. Klantspecifieke oplossingen met standaard-koppelingen naar andere systemen zoals bijvoorbeeld SAP. Voor mode én non-food, welteverstaan. Volgens Willem Koster is er nu een ''win-win-win'' situatie ontstaan, met de Europese detailhandel als grootste winnaar.

NCR wereldwijd marktleider zelfbedienings-kassa's De nieuwe generatie zelfbedieningskassa's is door-en-door getest klantvriendelijk. Daarnaast zijn de nieuwe kassa-systemen, waarbij momenteel nog wel personeel nodig is, dermate eenvoudig te bedienen, dat een korte opleiding voldoende is. Daar zorgt met name de SRS software-applicatie voor. Beide systemen besparen de ondernemer veel tijd en geld. NCR Corporation is één van de leidende ondernemingen in de wereld op het gebied van o.a. automatisering van de detailhandel, met wereldwijd ruim 31.000 medewerkers. In Nederland is NCR leverancier van bijna alle grote retailketens, zowel in food als non-food.

Nadere informatie:

Charley van Niehoff SRS BV. 020 45 100 70 06 21 228 100 niehoff@srs.nl

NCR
SRRS