• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Natuurlijk Python

Natuurlijk Python

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na de vrolijke start met bloemen staan nu de natuurlijke etnische kleuren en prints bij Jago centraal. Vooral de pythonprint is bij Jago zowel in natuur- als in pasteltinten te zien.

Meer dan klassiek Het thema 'Natural' gaat verder dan alleen de klassieke dierenprints. De structuren in een stof en oude traditionele verftechnieken als batik en tie en dye geven dit thema een nieuw impuls! De oude technieken geven namelijk handwerk aan waardoor een nog authentieker en natuurlijker beeld ontstaat, wat perfect past in het modebeeld van nu. Dit komt dan ook zeker terug in de Jago-collectie. Shawls, bijous, ceintuurs, hoeden, zoals ook de prachtige strotassen in etnische kleurstellingen, komen hier goed tot hun recht. Naast materiaal als stro, lenen katoen crinckle, zijde, viscose en linnen zich ook zeer goed voor dit thema.

Pythonmanie! Wederom een knaller in de Jago-collectie dit voorjaar is de Python-Travelbag in de kleuren beige en bruin. Deze tas is zowel geschikt voor het dagelijks gebruik als voor op reis en past bij de trendy jeans, maar ook bij de klassiekere outfit! Tegelijkertijd komt Jago met python-armbanden, waarvan Jago zeer veel verwacht! Brede en smalle armbanden, ook in ¾ uitvoering met een mooie metaalafwerking en uiteraard in diverse natuur- en pasteltinten!

Ook ceintuurs, shawls en hoeden zijn met pythonprint verkrijgbaar. Kortom: de pythonmanie is compleet!

Natuurlijk Naast de pythonprint zijn het vooral de materialen in de verschillende kleurcombinaties die in dit thema belangrijk zijn. Zo zijn er bij de bijous houten armbanden en kettingen met parelmoermotieven ingelegd, lange kettingen met been en glazen kralen gecombineerd met aardetinten en gemarmerde turkooizen kralen gecombineerd met koraal. Bij de hoeden ziet men een baseballcap van raffia, een hoed van 'seagrass' en tenslotte een hoedje doorvlochten met ribsband.

Jago