• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nagara the urban yoga tour

Nagara the urban yoga tour

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Afgelopen zondag vond de Final Edition plaats van Nagara - The Urban Yoga Tour - op de supper club cruise te Amsterdam. Ruim 100 mensen, consumenten en pers, namen deel aan dit exclusieve evenement. Iedereen kon deelnemen aan 3 verschillende sessies: Yoga onder leiding van Anne Roffel, Transformational Breathing onder leiding van José Veenhof en tot slot Pilates onder leiding van de grondlegster van Pilates in Nederland, Debbie Jenner.

NAGARA - The Urban Yoga Tour is 10 juni 2005 van start gegaan en is afgelopen weekend in stijl afgesloten op de supperdeluxe supper club cruise. De Tour bestond uit 13 Yoga- en meditatiesessies in 6 grote steden van Nederland en België. Het unieke aan de Tour is het feit dat de sessies op zeer drukke en aparte locaties worden gehouden. Denk hierbij aan café Vertigo in Het Vondelpark, een ponton in het water bij de Erasmusbrug, de pier in Scheveningen, de supper club cruise etc.

Ten grondslag aan de Tour liggen PUMA's nieuwe Yogacollectie Mahanuala en Carpe Diem, de eerste natuurlijke en gezonde frisdrank. Met de Mahanuala yogacollectie speelt PUMA perfect in op de behoefte van de consument naar een kledinglijn die uitermate geschikt is voor het uitoefenen van Body & Mind sporten. Carpe Diem's filosofie sluit perfect aan bij de doelgroep van PUMA's Mahanuala collectie. Carpe Diem is de merknaam voor 3 natuurlijke en gezonde frisdranken uit Azië, waar men als het gaat om gezondheid en balans tussen lichaam en ziel, zijn tijd ver vooruit was. Met de NAGARA Urban Yoga Tour richten Carpe Diem en PUMA zich op de urban vrouw van 25 tot 40 jaar in een 'high stress' environment. Ze hebben affiniteit met het beoefenen van Body & Mind sporten als Yoga, Pilates, Tai Chi en Meditatie. Ze hoeven hier overigens niet mee bekend te zijn om deel te mogen nemen aan een sessie van de Tour. Gezond leven en gevoel voor stijl zijn voor hen belangrijk.

De deelnemers kunnen zich voorafgaand aan de evenementen inschrijven via een speciale internetsite, waar men tevens aanvullende informatie over de Tour kan vinden: www.pumawomen.com en www.carpediemurbanyoga.com .

Voor informatie over de Tour kan tevens een telefoonnummer worden geraadpleegd: 00800-22557862
Voor vragen e.d. kun je contact opnemen met een van de onderstaand vermelde personen.

Contact PUMA
Marcia Henderikx
Rianne van de Pol
PUMA Benelux
+31 33 432 00 60
marcia.henderikx@puma.com
rianne.vandepol@puma.com

Contact Carpe Diem
Muriël Dalmulder
Carpe Diem
 + 31 30 220 99 30
muriel.dalmulder@carpediem.com

carpe diem
Puma
urban yoga tour