• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Muziek in InWear en Matinique

Muziek in InWear en Matinique

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Internationale modejournalisten schreven enthousiast over de onlangs gehouden Kopenhagen Fashion Week. Een van de hoogtepunten van de week was de presentatie van de Herfst 2005 collecties van InWear en Matinique in het indrukwekkende nieuwe operagebouw van Kopenhagen.

De Kopenhagen Fashion Week betrof vier hectische modedagen vol modebeurzen, feesten en spectaculaire shows waarin de Deense modehuizen een reeks overtuigende opties voor de herfstmode lieten zien. Twee sterke Deense merken, InWear en Matinique, veroverden de modewereld op stormachtige wijze met een indrukwekkende show gebaseerd op het Moskou uit de jaren zestig.

Internationale erkenning De Kopenhagen Fashion Week werd dit jaar opgeluisterd door een record aantal modejournalisten uit de hele wereld. Kopenhagen wordt als stad steeds belangrijker voor de internationale mode- en ontwerperskringen. Verschillende internationale modejournalisten prezen Kopenhagen vorige week als een van de belangrijkste nieuwe modesteden ter wereld. De Denen scoren punten omdat ze zo goed gekleed gaan en de Deense modehuizen vangen de aandacht met hun vaak exotische en vernieuwende collecties.

InWear en Matinique krijgen koninklijke aandacht Naast de collecties van de individuele modehuizen ging er tijdens de Kopenhagen Fashion Week veel aandacht naar kroonprinses Mary van Denemarken die uiterst geïnteresseerd is in mode en bij verschillende evenementen aanwezig was.

Op donderdagavond woonde de kroonprinses de uitbundige shows van InWear en Matinique bij die plaatsvonden in het spraakmakendste gebouw van de Fashion Week: het nieuwe operagebouw van Kopenhagen. In dit fantastische decor trakteerden InWear en Matinique 1000 bijzondere gasten op een opwindende mix van opera, doordringende electronische beats en stijlen geïnspireerd op het Moskou van de jaren zestig.

InWear - verleidelijke mix van vrouwelijke en mannelijke accenten De prachtige modellen van InWear toonden een warme, gedistingeerde herfstcollectie met een rijke keus aan jurken, topjes, chiffon op wollen, knielange rokken en korte wollen jacks op strakke bloemrijke shirts. Dit alles in een fantastisch samenspel van kwaliteiten - waaronder zijde, tweed en breisels- en uitgedost met babushka poppen en Kozaklaarzen met hoge hakken, die een exotisch tintje aan het geheel gaven.

Matinique - een nieuwe retro-zuivere look Matinique's nieuwe mannencollectie liet een belangrijke stijlverschuiving zien, van de oude vintage look naar een nieuw retro-chique imago. De nieuwe collectie, die heel enthousiast werd ontvangen tijdens de Kopenhagen show, omvat strakke shirts, tweed en corduroy pakken - met een rolkraag of shawl om de hals- jeans, sweatshirts en jacks van tweed of andere materialen. De collectie wordt getypeerd door weelderige stoffen en optimale kansen voor stijlcombinaties -terwijl het algemene beeld een vernieuwende samensmelting is van citysmart en casual.

Inspirerende kleuren Een terugkerende thema in zowel de InWear als Matinique collecties was de hippe kleurensamenstellingen - warme tinten bruin, grijs, lila en groen, naast zwart.

InWear
Matinique