• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • More&More maakt entree in Belgie-Luxemburg

More&More maakt entree in Belgie-Luxemburg

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Sinds Februari 2015 is More&More gestart met de wholesale in Belgie en Luxemburg. More&More wordt verdeeld via het agentschap van Hannelore Engelbosch en Francis Ryckmans, gelegen in Trade Mart-Fashion Gardens in Brussel.

Hiervoor werkte Hannelore Engelbosch gedurende 15 jaar als country manager voor het merk Street One voor de Belux. Een nieuwe uitdaging deed zich voor begin van het jaar en samen met haar partner wordt More&More nu verdeeld voor de Belux via hun agentschap.

Sinds Februari 2015 is More&More gestart met de wholesale in Belgie en

Op korte termijn zijn er reeds 6 filialen van Galeria Inno waar je More&More kan terugvinden in shop-in-shop systeem. Zeer snel werd er al een eerste More&More Store geopend in Bilzen , deze opening vond plaats op 25/08/15 samen met store partner Alexandra Jans. Reeds 23 grote retailers in Belgie stapten in voor het winterseizoen 2015, alsook 3 verkoopspunten in Luxemburg.

More&More is van Duitse afkomst en werd opgericht in 1982 door Karl-Heinz Mohr. De basis voor een geweldig succesverhaal werd gelegd en samen met zijn medewerkers bouwde hij het sympathiek familiebedrijf uit van de Starnberg See tot een internationaal merk.

Het merk staat voor kwalitatief hoogwaardige producten aan aantrekkelijke prijzen met 12 kollekties en een NOS systeem . Maten gaan van 34 tot 46 , vrij indeelbaar. More&More is gepositioneerd in de groeimarkt Modern Women en is een merk met een groot potentieel. De doelgroep is de zakelijke en sportieve vrouw tussen 27 en 45 jaar.

De intentie van Hannelore Engelbosch en Francis Ryckmans is om het merk verder uit te breiden en te verdelen over de Belux en dit samen met de juiste partners die garant staan voor een goede service en kwaliteit naar hun clienteel toe.

Voor meer informatie kan u zich steeds richten tot Hannelore Engelbosch – tel +32 477 292 071 -Hannelore.engelbosch@more-and-more.com of Francis Ryckmans +32 478 555 686 – francis@woodvilledesign.com

More&More Showroom : Trade Mart-Fashion Gardens- Atomiumlaan 1 PB 33- Estoril 107 – 1020 Brussel

Partner Content